Уредбе и наредбе: Пандемија COVID-19 вируса

Лист ЕМС број 96

У новогодишњем издању компанијског листа „ЕМС“ објављени су пригодни текстови директорке и председника синдиката нашег Друштва.


У ауторском тексту Јелене Матејић, директорке ЕМС АД, истакнуто је да смо у протеклој години прошли кроз тешке тренутке, али да се још једном показало да смо најјачи када је најтеже, да смо препознали опасност на време и међу првима формирали оперативне тимове и кризне штабове. Поносна на храбре, одговорне и непоколебљиве колегинице и колеге, на крају је изјавила: „Дошао је тренутак да 2020. кажемо збогом, а да нову годину дочекамо са оптимизмом и вером у боље сутра. Година за нама, препуна лоших ствари, научила нас је и важне лекције. И зато вам ја, драге колегинице, колеге и пријатељи, у новој години овога пута желим само пуно ЗДРАВЉА! Будите ми сви живи и здрави“.


У ауторском тексту Радомира Петровића, председника Синдиката ЕМС, наглашено је да су, у пандемијом отежаном и ограниченом синдикалном деловању током скоро целе 2020. године, новоизабрани синдикални повереници успели да реализују неколико стандардних програма и више превентивних акција у циљу спречавање ширења заразне болести у радном окружењу. Реализација рехабилитације, рекреативног одмора и других планираних програмских активности у Акционарском друштву „Електромрежа Србије“ и издвојеним привредним друштвима „Електроисток – Изградња“ и „Електроисток – Пројектни биро“, извршена је у складу са актуелном епидемиолошком ситуацијом и у договору са Тимом за превентивно деловање ЕМС АД, у чијем раду је активно учествовао и председник Синдиката ЕМС. Он је на крају свог пригодног текста на страни 51 новогодишњег издања компанијског листа „ЕМС“ поручио: „Члановима Синдиката ЕМС, свим запосленима и њиховим породицама, желим да безбедно прођу кроз све изазове рада у пандемијским условима, да празнични дани унесу у домове радост, љубав и мир и да 2021. година свима донесе много личне и породичне среће, здравља, успеха и напретка. Срећан Божић и све најбоље у Новој години“.

Поделите овај чланак

Најновије вести