Уредбе и наредбе: Пандемија COVID-19 вируса

Јубиларно стото издање листа Електромреже Србије

Први број једног од најбољих компанијских листова у Србији објављен је 2005. године, убрзо по оснивању предузећа, са циљем да правовремено и тачно информише запослене и јавност о активностима нашег Друштва. Настављајући уређивачку традицију и унапређујући је у свим бројевима листа ЕМС, Гордана Раковић Рудовић, руководилац Самосталног сектора за медије и комуникацију ЕМС АД и Милош Богићевић, одговорни уредник Листа ЕМС, уз помоћ сарадника, посвећују дужну пажњу свим организационим деловима, из свих крајева наше земље.
У јубиларном стотом, уједно и новогодишњем издању компанијског листа објављени су и пригодни текстови директорке и председника синдиката нашег Друштва.


Поносна што је у тешким условима наша компанија не само успела да „држи главу изнад воде“ већ и да настави стабилно да „плива“, да се пробија кроз све веће таласе и ствара сигуран ослонац за будуће победе, Јелена Матејић, директорка ЕМС АД, обратила се поштованим и драгим колегиницама и колегама, уз неизмерну захвалност на њиховом труду и вредном раду и уз жеље да им 2022. година буде здрава, срећна и успешна.


Радомир Петровић, председник Синдиката ЕМС, нагласио је да су током целог досадашњег мандата новоизабрани повереници синдикално деловали у пандемијом отежаним и ограниченим условима, али да су оснажени искуством прошлогодишњег успешног рада у ванредној ситуацији, органи и радна тела Синдиката ЕМС одржали континуитет у редовним планираним активностима. После дугих и тешких преговора потписан је нови Колективни уговор за ЕМС АД, којим су задржана сва права стечена у претходном периоду и утврђени нови бенефити за све запослене. Успешно је реализовано неколико стандардних програма и више превентивних акција у циљу спречавањa ширења заразне болести у радном окружењу. Реализација планираних и дозвољених програмских активности извршена је у складу са актуелном епидемиолошком ситуацијом и у договору са Тимом за превентивно деловање ЕМС АД, у чијем раду је активно учествовао председник Синдиката ЕМС.
Са надом да ће завршетком имунизације већине грађана Србије епидемиолошка ситуација бити нормализована и са жељом да се потом наставе све уобичајене пословне, синдикалне и приватне активности, члановима Синдиката ЕМС, свим запосленима и њиховим породицама, председник Синдиката ЕМС је пожелео да сачувају своје здравље и да безбедно прођу кроз све изазове рада у пандемијским условима, да празнични дани унесу у домове радост, љубав и мир и да 2022. година свима донесе много личне и породичне среће.
Срећан Божић и све најбоље у Новој години!

Поделите овај чланак

Најновије вести