Уредбе и наредбе: Пандемија COVID-19 вируса

Лист ЕМС број 99

На синдикалним странама октобарског издања компанијског листа ЕМС, поред најважније информације да су потпредседница Владе Србије, министарка рударства и енергетике, проф. др Зорана Михајловић и социјални партнери – директорка ЕМС АД Јелена Матејић и председник Синдиката ЕМС Радомир Петровић потписали нови колективни уговор за ЕМС АД, донете су и репортаже са две традиционалне спортско-рекреативне активности Централе Синдиката ЕМС, одржане почетком септембра у Новом Саду.


У оквиру програма „Спортска рекреација” Спортске секције СЕМС, у сарадњи са Синдикалном организацијом „Транснафта АД“, у туристичком насељу „Рибарско Острво” одржана је четрнаеста рекреативна манифестација чланова Синдиката ЕМС и њихових гостију – отворено такмичење у кувању рибље чорбе „Златни котлић СЕМС”, а на тениским теренима ТК „Елит” је одржан тениски турнир.


У листу ЕМС број 99 читаоци су информисани о успешном завршетку синдикалне активности снабдевања запослених са укупно 300 тона сушеног и сировог колубарског лигнита, уз хуманитарну помоћ сестринству манастира „Пустиња” донацијом пет тона сушеног лигнита.

Поделите овај чланак

Најновије вести