Уредбе и наредбе: Пандемија COVID-19 вируса

Лист ЕМС 94

Ове године обележавамо 15 година од оснивања ЕМС АД. 28. јун – Дан предузећа, због пандемије корона вируса дочекан је другачије него што је планирано. У ауторском тексту Јелене Матејић, директорке нашег Друштва, истакнуто је да смо прошли кроз тешке тренутке, нажалост, са ненадокнадивим губицима, али оно што је веома важно – запослени из свих организационих јединица успешно су се прилагодили новим околностима, у складу са једном од вредности наше компаније, а то је управљање променама.

Посао није трпео, преносни систем је функционисао беспрекорно, све хаварије су отклањане брзо и ефикасно. Штавише, у читавој ситуацији, успели смо да кренемо са реализацијом и нових пројеката. Ствари се полако враћају у нормалу, поново се окупљамо по радним местима, спремни за нове успехе. До њих ћемо доћи заједно, као компанија, као колеге и као породица, изјавила је директорка за празнични лист.


У чланку на „синдикалној“ страни, Радомир Петровић, председник Синдиката ЕМС, реферисао је о активностима и мерама које су предузели Синдикат и Послодавац у Акционарском друштву „Електромрежа Србије“ и издвојеним привредним друштвима „Електроисток Изградња“ и „Електроисток Пројектни биро“, у циљу заштите ангажованих запослених од могуће заразе вирусом „SARS- -CoV-2“, помоћи оболелим колегама и помоћи породицама преминулих колега.
Јубилеј другачији од осталих

Поделите овај чланак

Најновије вести