Лист ЕМС 93, активности у ванредним околностима

У време када се цео свет суочио са претњом од вируса „COVID-19“, који је зауставио многе културне и спортске догађаје, успорио многе економије, послове и пројекте, још једном су радници Електромреже Србије, као компаније која обавља послове од општег интереса за наше друштво, стављени пред велики испит. Упркос повећаном ризику у ситуацији проглашеног ванредног стања, поштујући обавезу свих нас да обезбедимо сигуран пренос електричне енергије, рад на инвестиционим пројектима се није зауставио. Чим је препозната опасност по запослене предузете су и прве мере заштите и превенције у борби са невидљивим непријатељем.

Солидарност и заједнички рад свих стручних служби ЕМС АД је по ко зна који пут показана на делу… И овде се не стаје, већ се радови убрзавају, како би се обезбедила поузданост мреже и повећала њена стабилност, чиме се испуњава мисија друштвено одговорне компаније, што је у ванредном стању од изузетног значаја за очување интегритета државе и њених институција.
Штаб за оперативно деловање у оквиру Електромреже Србије свакодневно заседа путем телеконференције, прати ситуацију на терену и договара се о свим даљим потезима.