Лист ЕМС број 98

Поред пословних и синдикалних активности, у јунском броју компанијског листа, поводом годишњице оснивања нашег Друштва, објављене су и честитке директорке и председника синдиката.

Драге колегинице и колеге, Поштовани пријатељи, уз захвалност и понос, честитам вам дан Акционарског друштва Електромрежа Србије. Овим речима је директорка Јелена Матејић честитала колегама, истичући да је наша улога за Републику Србију сувише значајна да би себи могли да допустимо лагодан и несмотрен однос према ситуацији која нас је задесила. У условима короне пружили смо максимум, али верујем да се сви најбоље осећамо када смо у прилици да се руку под руку и раме уз раме, заједно ухватимо у коштац са свим изазовима који се могу појавити, без обзира да ли је наше „бојно поље“ у канцеларији, у постројењу, на далеководном стубу или у диспечерској сали. Опет смо ту, орни да нове успехе постигнемо на „стари“ начин, и надам се да ће тако остати.

Радомир Петровић, председник Синдиката ЕМС, такође је честитао празник нашег Друштва: Са надом да ће скорим завршетком имунизације већине грађана Србије епидемиолошка ситуација бити нормализована и са жељом да се потом наставе све уобичајене пословне, синдикалне и приватне активности, честитам вам „Дан предузећа“, који опет дочекујемо у сенци пандемије заразне болести COVID-19, али овог пута оснажени искуством успешног рада у ванредној ситуацији и задовољни превентивним мерама које су предузете у Акционарском друштву Електромрежа Србије и издвојеним привредним друштвима Електроисток-Изградња и Електроисток-Пројектни биро, у циљу заштите ангажованих запослених од могуће заразе вирусом SARS-CoV-2, које су омогућиле да безбедно прођемо кроз све изазове рада у пандемијским условима.