Уредбе и наредбе: Пандемија COVID-19 вируса

Хотел Фонтана у Врњачкој Бањи

Синдикат ЕМС je уговорио са хотелом „Фонтана“ у Врњачкој Бањи бенефициране цене за своје чланове, запослене у ЕМС АД и њихове породице (плаћање путем административне забране).
Саграђен 1965 године, хотел „Фонтана” је први модеран хотел високе категорије у Врњачкој Бањи. Хотел је комплетно реновиран 2019. године и данас располаже са укупно 212 смештајних јединица, и то са 176 соба и 36 апартмана, са чијих тераса се пружа јединствен поглед на централни врњачки парк.

Редизајнирани апартмани су пространи и модерно опремљени, те обезбеђују удобност и комфор. Хотел „Фонтана“ је категорисан са четири звездице, према међународним стандардима, а прилагођен жељама и потребама породице. У склопу хотела налази се модерно опремљен фитнес центар: трака за трчање, бицикл ергометар, бенч клупе, справа за веслање, справа за све групе мишића, тегови свих тежина, затим рекреативни базен површине 84м² и температуре воде од 30°С, хидромасажни базен са температуром воде од 35°С, као и дечији базен са температуром воде 32°Ц, као и играоница за децу. Иако сија новим сјајем, хотел Фонтана је задржао старе традиционане вредности: квалитетну услугу, вишегодишњу традицију и фантастичну локацију на 68 корака до чувеног „Моста љубави“ и Променаде.


За све додатне информације заинтересовани чланови Синдиката ЕМС и запослени у ЕМС АД могу да се обрате Стевковић Дејану, председнику Ресора за стандард, превенцију радне инвалидности, спортску рекреацију и културу Синдиката ЕМС (+381648029548) или Петровић Радомиру, председнику Синдиката ЕМС (+381648408363).

Прочитајте више

Поделите овај чланак

Најновије вести