Златни котлић СЕМС Нови Сад 2021.

У суботу 04. септембра 2021. године, на обали Дунава у новосадском комплексу Туристичко насеље „Рибарско Острво“, у организацији Централе Синдиката ЕМС, уз логистичку подршку синдикалних волонтера СО Транснафта, одржана је четрнаеста рекреативна манифестација чланова Синдиката ЕМС и њихових гостију – отворено такмичење у кувању рибље чорбе „Златни котлић СЕМС“.
Организатор је обезбедио све потребне састојке за кување рибље чорбе, а девет трочланих екипа са бројним помоћницима скувало је преко 50 литара овог специјалитета, који је одмах по завршетку такмичарског дела конзумирало више од 100 учесника и гостију. Поред екипа синдикалних подружница СЕМС и ове године су на такмичењу учествовале и екипе Пословодства ЕМС АД и Синдикалне организације Транснафта АД Панчево.
Док се чорба кувала, неколико екипа је пржило рибу на таландарама и служило свим посетиоцима, уз пиво из точилице. Сунчано време, тамбураши, леп амбијент и добро расположење учинили су незаборавним ово целодневно дружење које се наставило поделом признања и слављем у ресторану „Аласка тераса“ до касно у ноћ. Све екипе су добилe плакете за укусне рибље чорбе које су припремили, а три најбоље и пригодне награде Централе СЕМС које је уручио организатор ове манифестације Раде Петровић, председник Синдиката ЕМС. По оцени судија дегустатора најбоље чорбе су скувале екипа Пословодства ЕМС АД и екипе синдикалних подружица СЕМС погон Београд и СЕМС погон Крушевац.

Такмичарски билтен „Златни котлић СЕМС Нови Сад 2021“

Фото албум