Превентивни лекарски прегледи

Запослени у ЕМС АД имају могућност обављања превентивних лекарских прегледа у Дому здравља „Визим“ на две локације у Београду (Кнез Милетина 36 и Омладинских бригада 88б) и једној у Новом Саду (Шајкашка 37), а заказивање прегледа се може извршити на бројеве 011/7857777 и 021/2102777. На свим локацијама Дома здравља Визим предузете су све потребне мере превенције и заштите коју су прописали Министарство здравља РС, Институт за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут“ и Институт за јавно здравље Војводине, за заштиту од болести „COVID-19“, коју узрокује тешки акутни респираторни синдром коронавирус 2 (SARS-CoV-2).

Прегледи се могу заказивати у расположивим терминима викендом и радним данима у послеподневним часовима, осим лабораторијских анализа које запослени могу вршити ван радног времена у раним јутарњим часовима на дан прегледа, или пар дана пре планираних прегледа. Расположивост слободних термина за обављање прегледа и динамика заказивања за све запослене у ЕМС АД Београд искључиво зависе од расположивих капацитета Извршиоца. Прегледи се могу заказивати у расположивим терминима викендом и радним данима у послеподневним часовима, осим лабораторијских анализа које запослени могу вршити ван радног времена у раним јутарњим часовима на дан прегледа, или пар дана пре планираних прегледа. Расположивост слободних термина за обављање прегледа и динамика заказивања за све запослене у ЕМС АД Београд искључиво зависе од расположивих капацитета Дома здравља „Визим“.

За све додатне информације: lekarskipregledi@ems.rs. Потребно је да се заинтересовани запослени пре заказивања обавезно информишу о значају превентивних лекарских прегледа и препорукама за припрему пацијената пре превентивног прегледа:
Обавештење
Упут за жене
Упут за мушкарце
Препорука пацијентима за припрему пре ултразвука абдомена
Упутство за припрему за лабораторијска испитивања