Уредбе и наредбе: Пандемија COVID-19 вируса

Хотели „Цептер“

Синдикат ЕМС је уговорио пословну сарадњу са хотелима „Цептер“ у Врњачкој Бањи, Бајиној Башти и Перућцу, односно бенефициране цене полупансиона за своје чланове, запослене у ЕМС АД и њихове породице (плаћање на рате путем административне забране). Хотел „Цептер“ у Врњачкој Бањи, један од најпознатијих хотела у бившој Југославији (некадашња хотел „Звезда“) својим шармом старог градског, бањског хотела у центру града, привлачи бројне госте из целог света већ деценијама.

Цептеров градски хотел „Дрина“ у Бајиној Башти, отмена оаза у зеленилу, надомак планине Таре и реке Дрине, а удобне и комфорне собе, добар сан и планинарски доручак носиће вас у активностима на реци, језеру или планини. Вила „Дрина“, на Перућцу код Бајине Баште, својом позицијом на две реке, пружа фантастичан избор за одмор који нећете заборавити, а једноставно опремљене собе, светле и удобне, пружају могућност да обновите своју енергију за кратко време.

За све додатне информације заинтересовани чланови Синдиката ЕМС и запослени у ЕМС АД могу да се обрате Стевковић Дејану, председнику Ресора за стандард, превенцију радне инвалидности, спортску рекреацију и културу Синдиката ЕМС (+381648029548) или Петровић Радомиру, председнику Синдиката ЕМС (+381648408363).

Хотел „Цептер“ у Врњачкој Бањи
Хотел „Цептер – Дрина“ у Бајиној Башти
Хотел „Цептер – Вила Дрина“ на Перућцу

Поделите овај чланак

Најновије вести