Уредбе и наредбе: Пандемија COVID-19 вируса

35. Београдски маратон

Јубиларни, 35. Београдски маратон, биће одржан у недељу, 15. маја 2022. године на Међународни дан породице, под слоганом “Пријатељство на дуге стазе”. Први Београдски маратон одржан је у мају 1988. године и један је од најстаријих међународних традиционалних догађаја у Србији. 35. Београдски маратон ће бити посвећен изузетно важним и актуелним друштвеним темама, а то су промоција значаја бављења физичком активношћу, промоција значаја заштите животне средине, помоћ и подршка особама са инвалидитетом, као и њихово укључивање у редовне токове рекреације, спорта и живота. У свакој од ових тема, као и увек, Београдски маратон припрема, заједно са битним и доказаним организаторима из ових области и конкретне примере добре праксе, како би овакав догађај могао да буде добра прилика за друштвено одговорно деловање.

Као друштвено одговорна компанија Акционарско друштво „Електромрежа Србије“ Београд, са издвојеним привредним друштвима „Електроисток – Изградња“ и „Електроисток – Пројектни биро“ д.о.о. Београд, путем Спортске секције Синдиката ЕМС, охрабрује запослене да узму учешће на 35. Београдском маратону. Сви пријављени запослени, било да учествују у трци задовољства, у полумаратону или маратону, ће добити мајицу или сличан спортски реквизит (садржај учесничког пакета организатора за маратонце и полумаратонце: стартни број са чипом, функционална мајица, медаља на циљу, окрепа на стази и циљу, здравствено обезбеђење на стази и циљу, чување гардеробе, онлајн програм, резултати и диплома). Учесницима полумаратона и маратона из ЕМС АД и издвојених привредних друштава „Електроисток“ ће бити плаћена котизација. Трка задовољства не захтева званичну пријаву и котизацију, али је пожељно и потребно пријавити се како би мотивисали што више колега у активности која доприноси побољшању здравственог стања запослених.


Попуњене Пријаве за учешће на 35. Београдском маратону предати председнику синдикалне подружнице, најкасније до 20. марта 2022. године.
Будите део традиције којом се поносимо – пријавите се и крените са припремама.

Пријава

Поделите овај чланак

Најновије вести