Уредбе и наредбе: Пандемија COVID-19 вируса

ПЕТНАЕСТИ ЗЛАТНИ КОТЛИЋ СЕМС

У суботу 17. септембра 2022. године, на обали Дунава у Сремским Карловцима, на тераси хотела „Дунав“, у организацији Централе Синдиката ЕМС, уз логистичку подршку синдикалних волонтера СО Транснафта, одржана је петнаеста туристичко-рекреативна манифестација чланова Синдиката ЕМС и њихових гостију – отворено такмичење Синдиката ЕМС у кувању рибље чорбе „Златни котлић СЕМС“.

Удаљени од ужурбаних градова, активним боравком у природи и градићу са душом – отвореним музејом – Сремским Карловцима, учесници програма „Рекреативни одмор“ Ресора за стандард, превенцију радне инвалидности, спортску рекреацију и културу Синдиката ЕМС, су мало одморили и повратили енергију за предстојеће радне изазове. Организатор овог „антистрес викенда“ обезбедио је све потребне састојке за кување рибље чорбе, а једанаест трочланих екипа са помоћницима скувало је преко 50 литара овог специјалитета, који је одмах по завршетку такмичарског дела конзумирало више од 50 учесника и гостију. Поред екипа синдикалних подружница СЕМС и ове године су на такмичењу учествовале и екипе Пословодства ЕМС АД и Синдикалне организације Транснафта АД Панчево.

Док се чорба кувала, неколико екипа је пржило рибу на таландарама и служило свим посетиоцима, уз пиво из точилице и фрушкогорско вино. Тамбураши, леп амбијент и добро расположење учинили су незаборавним ово целодневно дружење које се наставило поделом признања и слављем у хотелском ресторану. Све екипе су добилe плакете за укусне рибље чорбе које су припремили, а три најбоље и пригодне награде Централе СЕМС које су уручили организатори ове манифестације Раде Петровић и Влада Смилић, лидери Синдиката ЕМС. По оцени судија дегустатора најбоље чорбе су скувале екипе синдикалних подружица СЕМС Управљање, СЕМС Централа – Обилић и СЕМС Електроисток Изградња.

Поделите овај чланак

Најновије вести